//Mushroom Garden
+Follow | Dashboard

Natural Beauty Contest ~
Wednesday, November 24, 2010 | 10:58:00 AM | 2 comments


elow3 . .
hari nie aku sempat join 1 lagi contest . .
aduyai sakit sakit pun still sempat nak join contest lagi kan3 . .
takpa la bagi sokongan gitu kan .
ok jom tengok syarat2 pulak

Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

gambar yang aku guna tue adalah gambar aku dengan cousin aku
nama cousin aku tue bibie
umo baru 19tahun . hari nie 24 / 11 /2010 bufday dia tau
jom say happy bufday kat dia ( ngada ngada la pulak )
ok2 . . apa2 pon aku sayang nan cousin aku nie .
dia terbaikkkkkkkkk dowh . .

sapa2 yang berminat jom arh join sesama k .


Older Post | Newer Post